Studio

SPECIAL CLASSES

Vinyasa Flow Masterclass by Marlene Henny

Ervaar een interessante dynamiek!

Vinyasa Yoga is een veel voorkomende yogastijl die zich richt op de overgangshoudingen en de ademhaling. In deze Masterclass ervaar je de bepalende kenmerken van Vinyasa Yoga. Vinyasa is een Sanskriet woord dat staat voor ‘dingen in de juiste volgorde zetten’. Denk hierbij aan yogahoudingen die op een dynamische en in een bepaalde volgorde uitgevoerd worden op het ritme van de adem. Dit zorgt voor een mooie dynamiek tussen de houdingen.

Marlene zal je meenemen in een sequence die stap voor stap een weg neer legt naar een mooie Peak Pose. Deze serie houdingen staat centraal in deze bijzondere les. Elke yogahouding is zorgvuldig uitgekozen en zal verbonden worden door middel van interessante transities. Deze transities zijn de verbindende factor en volgen elkaar dynamisch op. Je hebt talloze mogelijkheden om diverse asana’s in de series te integreren. Dit maakt nu dat deze vorm van yoga beoefening zo inspirerend is om te doen. Zo blijft elke les, elke uitvoering verrassend.

Wil je ervaren hoe je doormiddel van een dynamische yogabeoefening in de flow komt? Hoe je de ene houding verbindt met de andere? Hoe het is om in de dynamiek te komen? Yoga te beoefen op prachtige muziek? Geef je dan op voor deze Vinyasa Flow Masterclass!

Marlene Henny is één van de toonaangevende en meest ervaren Vinyasa yogadocenten van Nederland. Ze heeft haar eigen unieke merk ontwikkeld; creatieve Vinyasa en dynamische Core Flow, wat ze oa doceert aan de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam. Daarbij heeft Marlene haar eigen Vinyasa Yoga Teacher Training en geeft ze workshops, trainingen en yoga retreats in binnen- en buitenland.

Marlene hanteert een no-nonsense benadering van Vinyasa Flow Yoga, gericht op het transformeren van de de 'practice' en de 'mind' van haar studenten en hen te helpen een positieve en sterkere manier te vinden om zichzelf te zijn.

Zaterdag

19 maart 2022

12.30 - 14.00

Docent:

Docent:

Marlene Henny

Leden: €24

Niet leden: €28

Deze les is te boeken via het rooster.

Boek nuGa naar het rooster