Studio

SPECIAL CLASSES

Candlelight yin yoga with sound bath

Relax, kom tot rust en reset je energie tijdens deze bijzondere les in een magische setting.

Een ontspannende yin yogales, die eindigt met restorative houdigen overgaand in Savasana. Met kaarslicht en live muziek van klankschaal, handpan en steel- en sjamanendrum, verzorgd door Wendy.

De zachte, warme gloed van het kaarslicht zorgt ervoor dat je makkelijker naar binnen kan keren en kan relaxen. De klanken van de muziek helpen je je geest tot rust te brengen en je lichaam te ontspannen.

Na deze bijzondere les ga je relaxed en opgeladen het weekend in.

 

Vrijdag

25 november 2022

19.30 - 21.00 uur

Docent:

Evelyn Geijteman

Docent:

€20 Leden Vayu Yoga

€24 Niet leden

Incl. gebruik mat en props en thee met iets lekkers na de les

Deze les is te boeken via het rooster.

Boek nuGa naar het rooster

Breathwork sessie

Door Jochem Verwest, Ademwerk coach

Ademwerk of Breathwork is een verzamelnaam voor ademtechnieken, waarmee je bewust je ademhaling stuurt, om processen in je lichaam te beïnvloeden. Het kent vele vormen en het kan enorm krachtig zijn op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Verander je ademhaling, en je verandert direct je staat van zijn. Eenvoudige oefeningen kunnen je snel helpen om te ontspannen, meer energie te krijgen of om je focus en concentratie te verhogen. Daarnaast zijn er ook intensere en meer diepgaandere vormen van ademwerk, die onder begeleiding worden gedaan.

In deze Breathwork sessie werken we in de basis met een verbonden / circulaire ademhaling; superventilaties. De sessie stelt je in staat om het denkende, controlerende deel van je brein tijdelijk stop te zetten. In de eerste plaats brengt dit je bewustzijn in je lijf, waar dan ook de eerste sensaties zijn waar te nemen. Daarna, voorbij de controle, is het mogelijk om een diepe duik in je onderbewustzijn te nemen. Hierin kun je van alles tegenkomen: gevoelens, emoties, ervaringen, beelden of emotionele blokkades. Hoewel dit soms intens, ongemakkelijk, verdrietig of pijnlijk kan zijn, is de uitnodiging om volledig aanwezig te blijven bij deze sensaties. Door met je ademhaling ruimte te geven aan deze sensaties integreer je deze en kan de energie weer stromen. Soms zijn de sensaties juist bijzonder mooi en ervaar je een intens gevoel van geluk, innerlijke kracht of zelfliefde. Iedere sessie kan weer totaal anders zijn, maar de ervaringen zijn vaak impactvol en transformerend.

Wat kan het voor jou betekenen?

• Minder stress, meer ontspanning, meer rust in je hoofd

• Loslaten van blokkades, oude patronen of emoties zoals verdriet, angst, boosheid

• Een gevoel van vertrouwen, zelfliefde, dankbaarheid, helderheid en verbinding

• Een diepere staat van bewustzijn en verbinding met je innerlijke kracht

• Waardevolle inzichten

• Nieuwe inspiratie en motivatie

Een veilige setting vinden wij ontzettend belangrijk. We werken daarom met een kleine groep van 6 tot 8 personen, waarin voldoende ruimte is voor persoonlijke begeleiding en aandacht.

De sessie bestaat uit drie fases. De eerste fase is de voorbereiding op de ademsessie en bestaat o.a. uit een korte uitleg, intentie zetten, zelfmassage en een korte ademoefening. De actieve fase is de ademsessie zelf en duurt ongeveer 45 minuten. De derde fase is de ontspannings- / integratiefase en deze duurt ongeveer een half uur. Tijdens de ademsessie ondersteunen we jouw proces met lichaamswerk; aanraking, massage en/of drukpunten. Uiteraard alleen als dit is voor jou oké is. Tevens wordt de gehele sessie begeleid door muziek, die jou meeneemt op reis.

- Je hoeft niets mee te nemen, matjes en dekens zijn voor jou aanwezig

- Zorg voor gemakkelijke en comfortabele kleding

- Zorg dat je minimaal 3 uur van te voren niets meer eet en eet ook niet te zwaar

- De ademsessies zijn niet geschikt voor zwangere vrouwen

- Na afloop is er thee met iets lekkers

Jochem Verwest, Ademwerk coach en orthomoleculair kPNI therapeut: ‘Ademwerk is een zeer krachtige tool voor diepgaand zelfonderzoek en emotionele release. Soms is het een breekijzer, de andere keer subtiel, maar vrijwel altijd transformerend. Ontzettend waardevol in onze huidige wereld vol met eindeloze triggers.’

Vrijdag

16 december

18.30 - 20.30

Docent:

Docent:

Jochem Verwest, Ademwerk coach

€45 (1 Rittenkaart Breathwork sessie)

Klik hieronder op 'BOEK NU'

Kies als je al een account hebt: 'Aanmelden' - koop rittenkaart Breathwork sessie - aanmelden

Kies als je nieuw bent bij Vayu Yoga: 'Registreer'- koop rittenkaart Breathwork sessie - inloggen - account activeren (via email) - aanmelden

Deze les is te boeken via het rooster.

Boek nuGa naar het rooster

Vrijdag

2 december 2022

18.30 - 20.30

Docent:

Docent:

Jochem Verwest

€45 (1 Rittenkaart Breathwork sessie)

Klik hieronder op 'BOEK NU'

Kies als je al een account hebt: 'Aanmelden' - koop rittenkaart Breathwork sessie - aanmelden

Kies als je nieuw bent bij Vayu Yoga: 'Registreer'- koop rittenkaart Breathwork sessie - inloggen - account activeren (via email) - aanmelden

Deze les is te boeken via het rooster.

Boek nuGa naar het rooster