Studio

KinderYoga


Kinderyoga biedt een moment van rust in de alledaagse hectiek.Er wordt tegenwoordig veel van kinderen gevraagd. Hoe zorg je dat je je staande houdt en bij jezelf blijft? Kinderyoga kan daarbij helpen. 

Kinderyoga onderscheidt zich van yoga voor volwassenen door de manier waarop oefeningen worden aangeboden. Door middel van een thema, verhaal, visualisatie, verbeelding of yoga-avontuur, afgestemd op de leeftijdscategorie.

Kinderen worden tijdens de Kinderyogalessen door docente Mirella, op een leuke en ontspannen manier begeleid bij het ontdekken wie ze zijn, wat hun kracht is, leren voelen, hun grenzen leren kennen en balans vinden. Dit in combinatie met oefeningen, (traditionele) houdingen, ontspanning en plezier. De lessen eindigen met een fijne ontspanningsoefening.

Naast de yogahoudingen is er aandacht voor de ademhaling. Adem heeft invloed op hoe je je voelt. Ook onze gedachten hebben invloed op gevoelens. Je bewust worden van je emoties en bijbehorende lichamelijke gewaarwordingen. 

Yoga kan het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen vergroten, helpen bij het ontwikkelen van focus, de concentratie verhogen en het ervaren van de kracht van positieve gedachten. Met yoga leer je hoe fijn rust kan zijn en om vanuit het hoofd meer in lijf en hart te komen. Je innerlijke (veer)kracht gebruiken om in balans te komen. Leren dichter bij jezelf te (mogen) zijn. Je bent goed zoals je bent!

Zaterdag

27 januari

13.00 - 14.15 uur

Docent:

Docent:

Mirella Booij

Workshop Kinderyoga 'winterpret'

Voor kinderen van 7 t/m 11 jaar. Iedereen is welkom, ook als je niet eerder yoga hebt gedaan.

We gaan ons heerlijk opwarmen, winterse oefeningen en houdingen doe. Met veel plezier en ontspanning!

Na afloop een heerlijk winters drankje met iets lekkers.

Deze les is te boeken via het rooster.

Boek nuGa naar het rooster